Ga naar de inhoud

Over ons

Leer ons hier kennen

Stichting Goed voor Elkaar is een unieke dagbestedingsplek in het centrum van Heemskerk voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking opgericht in 2012 door Esther Duineveld en Linda Verheijden. Op de website van Goed voor Elkaar lees je meer over ons initiatief. Verder op deze pagina leer je ons beter kennen en kom je meer over ons te weten.

www.goed-voor-elkaar.nl

leer ons hier kennen
Esther Duineveld ''Ijmonder van het jaar''

Esther, getrouwd, moeder van 3 kinderen en voorzitter stichting Goed voor Elkaar, werd uitgeroepen tot “IJmonder van het Jaar 2019”. Zij ontving deze titel voor haar inzet voor vele goede doelen en hulp aan de medemens. “Mijn drijfveer is bewustwording. Al bereik ik maar dat één persoon anders gaat denken, dan ben ik blij. Je hoeft niet heel veel geld te hebben om de wereld mooier te maken.  Een simpele ‘hallo’ en een beetje aandacht kan al een heel verschil maken voor diegene die dat nodig heeft.  Met deze site hoop ik u een overzicht te geven van de doelen die we met Goed voor Elkaar ondersteunen en hoe u hierbij kunt helpen. Ik zorg er vervolgens persoonlijk voor dat elke euro goed besteed wordt”.

Esther Duineveld

esther@helpushelp.nl

Mijn naam is Esther, getrouwd, moeder van 3 kinderen en voorzitter stichting Goed voor Elkaar. Al vanaf kinds af aan houd ik me bezig met vrijwilligerswerk. Sinds 2017 ben ik actief voor de vluchtende medemens in de kampen in Griekenland en voor de nieuwe Nederlanders in mijn regio. Ik voelde mij dan ook zeer vereerd en dankbaar toen ik gevraagd werd als fondsenwerver voor de prachtige stichting Child houses. Want deze onschuldige kinderen verdienen onze aandacht, bescherming en liefde.

Esther Duineveld

Over ons

Goed voor Elkaar

Contact

helpushelp@goed-voor-elkaar.nl